Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Εχει και δικηγόρο το κάθαρμα???

Στην ανακρίτρια (και με δικηγόρο) αύριο το πρωί ο Γεωργιανός

Τη διαδρομή για τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων θα κάνει και πάλι αύριο Τρίτη στις 11.00 το πρωί ο 30χρονος Γεωργιανός David Murtikneli, ο οποίος τα ξημερώματα της 4ης Ιουνίου σκότωσε με 21 μαχαιριές τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι.

Ο «σεσημασμένος» αλλοδαπός, με την άγρια κοφτερή ματιά, που κατηγορείται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και παράνομη είσοδο στη χώρα, αναμένεται να παρουσιασθεί ενώπιον της 2ης τακτικής ανακρίτριας για να δώσει τη δική του εκδοχή για τους λόγους που τον έσπρωξαν να πάρει το μαχαίρι και να κατακρεουργήσει τον ζεν πρεμιέ.

Ο 30χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ενώπιον του εισαγγελέα. Με σκυμμένο κεφάλι, δεν θέλησε να πει το παραμικρό στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους. Μάλιστα ήταν τόσο ταλαιπωρημένος από το... βάσανο της ανάκρισης που έξω από το γραφείο του εισαγγελέα όπου περίμενε να περάσει κατέρρευσε. Λίγο αργότερα «έσπασε» τη σιωπή του ενώπιον του δικαστικού λειτουργού. Με τη βοήθεια διερμηνέα ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, προσπαθώντας όμως να μετακυλήσει -όσο αυτό είναι δυνατόν- την ευθύνη στον γνωστό ηθοποιό.

«Εκείνος με απείλησε με μαχαίρι ζητώντας να ενδώσω στις επιθυμίες του» είπε και πρόσθεσε πως σε εκείνο το σημείο ένοιωσε να ξεχειλίζει από οργή και να θολώνει καθώς θεώρησε «πως θίγεται ο ανδρισμός μου».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γεροδεμένος δράστης αποκάλυψε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια ζούσε παράνομα στη χώρα μας και ότι τον τελευταίο καιρό έψαχνε κάποιον άνθρωπο που θα τον βοηθούσε να εξασφαλίσει άδεια παραμονής.

Ετσι λοιπόν, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, το μοιραίο βράδυ βρισκόταν στην πλατεία Βικτωρίας και έψαχνε για ταξί όταν είδε τον Σεργιανόπουλο.

«Τον αναγνώρισα αμέσως» είπε επισημαίνοντας πως ο ζεν πρεμιέ σταμάτησε και του πρότεινε να κάνουν χρήση κοκαΐνης, αλλά και να πάνε στο σπίτι του για να διασκεδάσουν με γυναίκες. «Ωστόσο, ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα να τον ακολουθήσω ήταν επειδή πίστευα πως επειδή ο Σεργιανόπουλος είναι γνωστός θα μπορούσε να με βοηθήσει με την άδεια παραμονής» είπε κατά πληροφορίες ο 30χρονος killer δικαιολογώντας έτσι την απόφασή του να πάει μαζί του στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την προσέλευσή του σε εισαγγελέα και ανακριτή το Σάββατο ο αλλοδαπός δράστης δεν συνοδευόταν από κάποιον δικηγόρο. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν σήμερα θα έχει στο πλευρό του και νομικό συμπαραστάτη.


ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ


Προβατάς: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά»

Την παραδειγματική τιμωρία του 30χρονου Γεωργιανού, ο οποίος καθ' ομολογία του έσφαξε τον Νίκο Σεργιανόπουλου, ζητάνε πλέον οι συγγενείς αλλά και οι φίλοι του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Μετά την αρχική ικανοποίηση με την οποία υποδέχτηκαν την είδηση της σύλληψης, εκείνο που περιμένουν η οικογένεια αλλά και στενοί φίλοι του ηθοποιού είναι ο αλλοδαπός «σφαγέας» να λογοδοτήσει για το αποτρόπαιο έγκλημα της 4ης Ιουνίου.
«Επιθυμούμε την παραδειγματική του τιμωρία, αν και γνωρίζουμε πολύ καλά πως τίποτα δεν πρόκειται να φέρει πίσω τον Νίκο» είναι η χαρακτηριστική κουβέντα την οποία λένε ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση στην «Εspresso» του στενού φίλου του εκλιπόντα, δικηγόρου Σωκράτη Προβατά: «Μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, η οποία πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να δικαιώσει την κοινωνία ώστε να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα και όπως ανέκτησε την εμπιστοσύνη της στην αστυνομία, έτσι να συνεχίσει να εμπιστεύεται και τη Δικαιοσύνη».



Τι δικηγόρο και βλακίες λένε γαμώ την δημοκρατία μας μέσα... Στο σύνταγμα φέρτε τον να του εξηγήσουμε εμείς το όνειρο... Μας φάγαν οι δημοκρατικές διαδικασίες με το κάθε κακοποιό στοιχείο που μπορεί άνετα να έρθει εδώ και να σκοτώνει...

Θάνατος με τον χειρότερο τρόπο.. όχι μόνο σε αυτόν και όχι στην φυλακή... Αρνούμαι να πληρώνω φόρο για να συντηρώ καθαρματα.....

Ελεος πια....

Δεν υπάρχουν σχόλια: