Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Λένε λίγα, ελπίζουμε να ξέρουν πολλά περισσότερα

Οι αστυνομία πιστεύω πως λέει λίγα αλλά σίγουρα ξέρει πολύ περισσότερα... Και είναι λογικό γιατί εκτός από εμάς που λυπηθήκαμε για τη δολοφονία του Νίκου.. κάπου έξω (δυστυχώς ακόμα) βρίσκεται και σίγουρα διαβάζει και ενημερώνεται και ο αδίσταχτος δολοφόνος...
Η espresso και ο κύριος Χίος αναφέρουν :
Το γνωστό από το παρελθόν «παιχνίδι» της γάτας με το ποντίκι παίζει με τον δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου η Ελληνική Αστυνομία. Ξέρει πολλά, λέει λίγα και περιμένει το λάθος για να τον «δέσει» και να τον συλλάβει. Δέκα μέρες μετά το στυγερό έγκλημα του «άντρα που αγαπούσαν οι γυναίκες», χαρακτηρισμός που αποδεικνύεται από καθημερινές, αυθόρμητες και υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του αδικοχαμένου ηθοποιού, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν πολλά.

Από την Ασφάλεια διαρρέει ότι το «θήραμα» που κυνηγά το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι αλλοδαπός και σε αυτούς τους χώρους εξακολουθεί να δίνεται βαρύτητα. «Η βιαιότητα μας προσανατολίζει σε Ανατολικοευρωπαίο, η σβελτάδα όμως και ο τρόπος σφαγής σε Ιρακινό, Πακιστανό, Αραβα» σχολιάζει σημαντική αστυνομική πηγή που ασχολείται με την ανθρωποκτονία. Οι ίδιοι αστυνομικοί κύκλοι στηρίζουν, όπως λένε, τις ελπίδες τους ακόμη και σε τυχαίες συλλήψεις που μπορούν να γίνουν από υποθέσεις ναρκωτικών και άλλες μικροπαραβατικές πράξεις, μια και μέχρι τώρα καμία αξιόπιστη μαρτυρία δεν υπάρχει ή δεν έχει ακόμη, έστω και σε προφορικό επίπεδο, δοθεί στις αρχές για τη νύχτα του φόνου. Επίσης, έχουν καταθέσει γείτονες κι ένοικοι του Σεργιανόπουλου ότι τον είδαν το μεσημέρι να μπαίνει στο διαμέρισμά του, κανείς όμως δεν τον είδε να εξέρχεται από αυτό. Ανοιξε δηλαδή... η γη και τον κατάπιε, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός. Τα ίδια διαρρέουν από την αστυνομία και για τις τηλεφωνικές κλήσεις του θύματος. «Οι συνήθεις. Η αδερφή του, κάποιοι φίλοι, οι συνεργάτες του». Ούτε ένα τηλεφώνημα δηλαδή που να παραπέμπει σε ύποπτο ραντεβού. Ούτε μία ύποπτη κλήση, έστω «κρατημένη» από τις προηγούμενες μέρες.

Η αστυνομία επιπλέον σπεύδει να απενοχοποιηθεί και να κρατηθεί μακριά, χωρίς να υπάρχει καν ο παραμικρός έκδηλος λόγος γι’ αυτό, από πρόσωπα του πολύ στενού φιλικού περιβάλλοντος του αδικοχαμένου ηθοποιού. «Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα στενών του φίλων στο σπίτι τα οποία για τη διευκόλυνση της δουλειάς μας τους ζητήθηκαν και τα έδωσαν αμέσως στην αστυνομία» αναφέρουν πηγές της προανάκρισης. Η συγκεκριμένη αποσαφήνιση ίσως να έχει σκοπό να πείσει τους κολλητούς του να θυμηθούν κάποια πολύτιμη λεπτομέρεια που μπορεί να ξέχασαν να πουν στην αστυνομία, μετά το αρχικό σοκ που υπέστησαν από το άγγελμα του ειδεχθούς εγκλήματος. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, πολλά περιμένει η αστυνομία από τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα διευκρινίσουν αν είχε γίνει χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών και σε ποιες ακριβώς δόσεις, στο ματωμένο σαλόνι του δολοφονημένου πρωταγωνιστή.

«Με απειλούν επειδή μίλησα»

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, επειδή μίλησα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο». Αυτά καταγγέλλει η Κωνσταντίνα, η «πεταλούδα της νύχτας» που μίλησε στην «Espresso» και αποκάλυψε ότι είδε τον αγαπημένο ηθοποιό, τη νύχτα του φόνου του, να περνάει δύο φορές με διαφορετικά αυτοκίνητα στη «σκοτεινή» οδό Αγησίλαου.

Η Κωνσταντίνα φοβάται για τη ζωή της καθώς δέχεται απειλές από αλλοδαπούς που μιλάνε καλά ελληνικά: «Από την Τετάρτη που δημοσιεύτηκε το πρωτοσέλιδο με τις δηλώσεις μου έχουν σπάσει τα τηλέφωνα. Με παίρνουν από απόκρυψη και μου λένε ότι θα με σκοτώσουν. Φοβάμαι παρά πολύ, γι’ αυτό αναγκάστηκα να φύγω από την Αθήνα». Οπως μάλιστα υποστηρίζει, γνωρίζει καλά και τον Αραβα για τον οποίο πολλά έχουν ακουστεί, σε σχέση με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. «Είναι πολύ όμορφος, περίπου 24 ετών και είναι βίαιος. Το ξέρω γιατί έχω κάνει έρωτα μαζί του και με έχει χτυπήσει. Ηταν... περιζήτητος στους παπάδες, αλλά και σε γνωστούς ηθοποιούς που συχνάζουν στα αμαρτωλά στέκια της Αθήνας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πω και στον εισαγγελέα, αν με καλέσει». Οπως μάλιστα ισχυρίζεται η Κωνσταντίνα, από τη νύχτα του φόνου ο 24χρονος έχει εξαφανιστεί από την πιάτσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: