Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Η μαρτυρία μιας ιερόδουλης..


Διαβάζουμε στην espresso ότι ένα από τα τελευταία άτομα που είδε τον Νίκο το μοιραίο βράδυ ισχυρίζεται οτι είναι μια ιερόδουλη... συγκεκριμένα ο κύριος Στέφανος Χίος γράφει:


Στα σκοτεινά μονοπάτια του περιθωρίου μετά τις 11.00 το βράδυ το βουητό της πόλης δίνει τη θέση του στη σιγή της αμαρτίας και του πληρωμένου έρωτα. Στην οδό Αγησιλάου, πίσω από την πλατεία Κουμουνδούρου, από το ξύλινο παντζούρι ενός παρακμιακού οίκου ανοχής μια ιερόδουλη, η Κωνσταντίνα, ισχυρίζεται στην «Espresso» ότι τη νύχτα του άγριου φόνου που έχει συνταράξει το πανελλήνιο είδε τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο να βάζει στο αυτοκίνητό του έναν 24χρονο και να εξαφανίζονται στο σκοτάδι. Μια λεπτομέρεια στην ανατριχιαστική της αφήγηση δημιουργεί πλήθος ερωτημάτων. Η γυναίκα αποκαλύπτει ότι ο τραγικός πρωταγωνιστής πήγε δύο φορές στις πιάτσες της πληρωμένης ηδονής. Την πρώτη μ’ ένα μαύρο Audi και τη δεύτερη με μια μαύρη Mercedes. Στις διωκτικές αρχές απομένει από σήμερα να εξετάσουν με προσοχή την αξιοπιστία του προσώπου και όσων επιμένει ότι έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 3 Ιουνίου.

Η ιερόδουλη ξετυλίγει το χρονικό της μοιραίας βραδιάς: «Στις 11.30 πήγα εγώ στο μαγαζί. Εάν δεν ήταν 11.30, θα ήταν 11.10. Θυμάμαι ότι ήταν την Τρίτη το βράδυ γιατί τη Δευτέρα δεν είχα δουλειά. Εφυγε η κοπέλα από το μαγαζί που δούλευε την απογευματινή βάρδια, η Μαρία, και έκατσα εγώ για τη βάρδια 12.00 με 6.00 το πρωί» θυμάται και συνεχίζει. «Σκούπισα, σφουγγάρισα και άναψα τα φώτα. Γύρω στις 11.50 πέρασε ο ηθοποιός με το αμάξι το σκούρο, αυτό που είχε τα κυκλάκια μπροστά στο σήμα, γιατί εγώ από μάρκες στα αυτοκίνητα δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω αυτοκίνητο. Δώδεκα παρά ήταν. Σταματάει και μιλάει με δύο άτομα στην αρχή. Μελαψοί. Ηταν σκυμμένοι στο παράθυρο. Εγώ τον γνώρισα, γιατί είχα ανοίξει το παράθυρό μου και κοίταγα. Τον γνώρισα γιατί αυτός γνωρίζεται, είχε έρθει κι άλλες φορές. Περνούσε συνέχεια από εδώ. Κάνει, λοιπόν, τον κύκλο και ξαναπερνάει. Δεν είναι μόνο αυτός. Κααι παπάδες περνάνε κι ένας ακόμα γνωστός καλλιτέχνης που έρχεται κι ένας ακόμα γνωστός ηθοποιός που παίζει σε σίριαλ και επιθεωρήσεις. Μόνιμοι πελάτες. Να προσέχουν…» ισχυρίζεται η Κωνσταντίνα στην αφήγησή της. Και συνεχίζει: «Μιλάει ο Σεργιανόπουλος με τα συγκεκριμένα άτομα και φεύγει. Μόνος του. Δεν τους έβαλε στο αυτοκίνητο. Γύρω στις 12.10 με 12.20 ξαναπερνάει με άλλο αυτοκίνητο, με μια Mercedes, μια μαύρη. Αφού πέρασε με τη Mercedes εδώ στην Αγησιλάου, πήρε ένα άτομο που ήταν στην πρώτη παρέα που μιλούσε νωρίτερα και τον έβαλε μέσα στο αμάξι. Μετά εξαφανίστηκαν».

Ζητάμε να τον περιγράψει. «Μελαχρινός, μελαψός, καρφάκια τα μαλλιά και ψηλός, ωραίο κορμί, αθλητικός. Τον είχα ξαναδεί δυο τρεις φορές στην πιάτσα. Δεν ξαναφάνηκε μετά το συμβάν». Τη ρωτάμε για την ηλικία του. «Γύρω στα 23-24. Σε πιτσιρικάδες σταματάνε οι περισσότεροι. Τα παιδιά που ήταν στην πιάτσα την επόμενη μέρα μου το επαλήθευσαν για τον μελαψό που πήγε με τον Σεργιανόπουλο, γιατί κι αυτοί τον γνώρισαν. Δεν ήταν μαύρος, Πακιστανός και τέτοια. Ηταν ένας άλλος αλλοδαπός. Τον νεαρό αυτόν τον είχα ξαναδεί έξι μήνες πιο μπροστά στην πλατεία Κουμουνδούρου από πάνω. Εγώ τότε δούλευα πεζοδρόμιο και τον είχα δει εκεί που έκανε πεζοδρόμιο κι αυτός. Χεράκι-χεράκι βράδυ πήγαινε ο συγκεκριμένος και με άλλους ηθοποιούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: